Bestil professionel vinduespolering til private

De fleste mennesker nyder udsigten fra deres hjem, men der er desværre mange ting, som kan ødelægge den, og det starter med ruderne selv. Vinduer bliver hurtigt beskidte og irriterende at se på, og derfor kan det være en god idé med professionel vinduespolering.
Her ved M.A. Polering tilbyder jeg vinduespolering til private omkring Jammerbugten og i Brønderslev kommune.

Hvorfor vælge vinduespolering?

Vinduespolering er et grundigere valg end traditionel vinduesvask. Her kommer man helt tæt på vinduet, så alle pletter ses og fjernes. Jeg kommer forbi med vand og sæbe, og så står dine ruder pletfri og skinnende rene uden striber og mærker.
Jeg anbefaler, at man får udført vinduespolering hver fjerde uge for det bedste og billigste resultat. Her kan du komme på min faste rute på en ugedag, som passer dig. Det er vinduespolering på abonnement, hvor du kan overlade det hele til mig.

Skal du med på ruten?

Hvis du vil se, hvor stor en forskel professionel vinduespolering kan gøre, så ring til mig på telefon 23 61 11 25, eller skriv en e-mail på ma@city.dk. Her kan vi lave en aftale, og du kan få et uforpligtende tilbud på vinduespolering af lige netop dit hus.

Priser

Som privatkunde starter prisen fra 100,- Ring endelig 23 61 11 25, for at høre mere.